Maak kennis met Hunch.
Vraag een Demo aan
hunch company logo
Dynamic Creative

Lever altijd geweldige advertenties met Dynamische Creativiteit

Hunch is een dynamisch creatief platform waarmee marketeers zeer gepersonaliseerde advertenties kunnen genereren en de media aankoopprocessen kunnen automatiseren. Hunch helpt je te concentreren op wat echt belangrijk is – Groei.

Request A Demo

By clicking “Submit” you agree with terms of use and privacy policy

Internationale bedrijven gebruiken Hunch om gepersonaliseerde ervaringen te leveren

50% decrease in CPA
67% ROI uplift
43% CPM drop
Reduced time to launch to zero
Cross channel Dynamic Creative
6X ROAS on video for hotels
Dynamic video on Paid Social
3x return on Paid Social
//
dynamic creative
//
dynamic creative
//
dynamic creative
//
dynamic creative
//
dynamic creative
//
dynamic creative
//
dynamic creative
//
dynamic creative
//
dynamic creative

Activeer gegevens om campagnes te maken waarin je consument centraal staat

Hunch laat je gegevens, advertentiemateriaal en media samenwerken tijdens het hele klantentraject. Maak prachtige advertenties die intelligent reageren op elke gebruiker en elk contactpunt.

Combineer branding en direct-response-elementen in alle delen van de trechter. Bereik de juiste doelgroep, met relevante advertenties op het juiste moment met Hunch DCO. Automatiseer gegevens en inhoud voor schaalvergroting en efficiëntie.

Automatiseer creatieve productie en levering

Maak of hergebruik naadloos duizenden middelen. Schaal over verschillende formaten, plaatsingen en sociale kanalen terwijl de lanceringstijden worden verkort van dagen naar uren.

Gebruik de Creatieve Studio van Hunch om gepersonaliseerde merkimago- en videoadvertenties te maken via het gecentraliseerde datacenter. Download reclamemateriaal en maak eenvoudig gebruik van omnichannel-campagnes.

Lever actueel reclamemateriaal aan de juiste mensen. Gebruik slimme regels om campagne- en analysegegevens te combineren om de efficiëntie van creatieve tests te vergroten.

a phone mockup of a product

Ontgrendel creatieve inzichten en krijg betere resultaten voor hetzelfde budget

Je weet dat advertenties op basis van gegevens werken, maar je weet niet welke er werken. Maak gebruik van gedetailleerde creatieve inzichten om belangrijke inzichten te verschaffen die toekomstige creatieve optimalisatie voeden. Test en optimaliseer eenvoudig creatieve strategieën

Hunch ondersteunt creatieve optimalisatie naar 1st, 3rd partij en aangepaste statistieken voor alle optimalisatie- en automatiseringsfuncties.

Krijg meer relevantie met advertenties die feilloos zijn afgestemd op de locatie

Automatiseer hyper-lokalisatie op grote schaal en bespaar je team heel veel tijd. Lanceer gedetailleerde campagnes met hun strategieën op elke markt. Houd al je feeds gesynchroniseerd.

Personaliseer aanbiedingen door lokale gegevens uit de feed toe te voegen: kaart, stadsafbeeldingen, oriëntatiepunten, weer of taal, en start eenvoudig multiregionale campagnes.

an example of ads that are created with hunch
ad examples of hunch

Personaliseer klantenreizen voor meer dan 40,000 reizigers

“Zonder de geautomatiseerde advertentie-oplossing van Hunch voor catalogi en dat niveau van detail, zouden we niet in staat zijn om relevant te blijven en gepersonaliseerde reizen aan elke hoek van de wereldmarkt te leveren.”

a woman smiling and wearing glasses
Millie Yervantinan
Global Manager Digital Marketing bij G Adventures